Klopp en Salah begraven strijdbijl na akkefietje bij West Ham: 'Een non-verhaal'

4 mei - 08:29 Laatste update: 08:29
16

Jürgen Klopp en Mohamed Salah hebben de strijdbijl begraven. De manager en aanvaller van liverpool kregen het vorige week aan de stok voorafgaand tijdens het uitduel met West Ham United

Klopp liet Salah op de bank beginnen tegen West Ham (2-2). Toen de Egyptische aanvaller zich klaarmaakte om het veld te betreden, gaf Klopp hem nog enkele instructies mee. Dat viel niet in goede aarde bij Salah, waarna de twee ruzie kregen. Het hield de gemoederen in vooral Engeland behoorlijk bezig. 

"Er is geen enkel probleem tussen hem en mij", aldus Klopp vrijdag op de persconferentie, opgetekend door diverse Engelse media. "Als we elkaar niet zo lang zouden kennen, wisten we waarschijnlijk niet hoe we met deze situatie om moesten gaan. We respecteren elkaar en kunnen het prima met elkaar vinden. Dit is een non-verhaal."

Komende zondag speelt de toekomstige club van Arne Slot de thuiswedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Het is nog onduidelijk of The Reds, die na een reeks mindere resultaten de titel lijken te kunnen vergeten, dan kunnen beschikken over Virgil van Dijk. De Nederlander trainde donderdag niet mee.