Elvis Manu wil een nieuwe club vinden

Oud-Feyenoorder zoekt nieuwe club: 'Ze zullen niet voor me in de rij staan'

17 mei om 18:17

Elvis Manu hoopt snel weer aan de bak te kunnen. De dertigjarige aanvaller is momenteel clubloos en geeft bij het ESPN-programma De Voetbalkantine aan in principe overal voor open te staan. 

"Als er een club is met een goed verhaal, waarom niet?", antwoordt Manu als gevraagd wordt of hij ook openstaat voor de Keuken Kampioen Divisie. De vleugelaanvaller speelde de tweede helft van het vorige seizoen voor FC Groningen. Daarna kwam hij nog uit voor Botev Plovdiv en Cluj. 

Inmiddels is hij alweer zes maanden clubloos. "Ik heb de afgelopen jaren natuurlijk gewoon op hoog niveau gespeeld. Maarja, ik ben wel zo realistisch om te weten dat ik een halfjaar stil heb gestaan en dat de clubs niet in de rij zullen staan. Ik heb geen wedstrijden meer gespeeld, ik kijk ze alleen maar."

Aan tafel zit ook oud-trainer Robert Maaskant. Hij denkt dat Manu, die in Nederland doorbrak bij Feyenoord, nog een rol te spelen heeft in de Eredivisie. "Als hij fit is, maar dat kunnen we niet beoordelen, dan kan hij voor iedere club van meerwaarde zijn. Met zijn kracht en zijn snelheid. Hij kan ook een goal maken. Dat zijn allemaal kwaliteiten die clubs zoeken. De top-5 zal niet aanbellen, maar daaronder ligt het allemaal heel dicht bij elkaar."