Luka Modric gaat bijtekenen bij Real Madrid

Plottwist in toekomstplannen Modric: Spaanse media verwachten snel witte rook

17 mei om 17:54

Luka Modric lijkt toch nog één jaar bij Real Madrid te blijven. De Kroatische middenvelder werd deze week in verband gebracht met een overstap naar de Italiaanse promovendus Como, maar volgens zowel Marca als AS is een contractverlenging bij De Koninklijke een kwestie van tijd. 

De 38-jarige Modric beschikt bij Real Madrid over een aflopend contract. Een breuk tussen de Champions League-finalist en de spelmaker leek aanstaande, maar Marca en AS verwachten dat er snel nieuws komt over een nieuwe verbintenis. 

Modric kan een eenjarig contract tekenen. Mocht hij daadwerkelijk zijn handtekening zetten, dan begint hij na komende zomer aan zijn dertiende seizoen in dienst van Real Madrid. Wel krijgt hij een andere rol. Modric is de laatste twee seizoen al niet meer altijd vaste basisspeler. Met die rol lijkt hij genoegen te kunnen nemen. 

Real Madrid hoopt niet alleen Modric langer aan de club te binden, maar ook Toni Kroos moet verleid worden tot het tekenen van een nieuw contract. Dat gaat wel lukken, is de verwachting. Ook de Duitser plakt er dan een jaar aan vast. 

Como zal het nieuws omtrent Modric zonder nauwlettend in de gaten houden. Het Spaanse medium Sport meldde deze week dat de club van trainer Cesc Fàbregas hem graag naar de Serie A wilde halen. Dat lijkt nu dus van de baan. 

Luister hieronder de nieuwe aflevering van #DoneDeal, waarin Nederlander én Como-verdediger Cas Odenthal de mogelijke komst van Modric bespreekt!