Driessen claimt dat Ajax Ten Hag als droomkandidaat ziet

Driessen: 'Farioli staat niet écht op pole bij Ajax, dít is de droomkandidaat'

17 mei om 17:58

Valentijn Driessen claimt dat niet Francesco Farioli maar Erik ten Hag de absolute droomkandidaat is voor het trainerschap bij Ajax. De komst van de Manchester United-trainer lijkt echter niet haalbaar, waardoor ze in Amsterdam over zijn gegaan naar Farioli.

"Farioli staat niet écht op pole position. Zolang Farioli niet heeft getekend, blijft Ten Hag de droomkandidaat. Dat geeft Alex Kroes duidelijk aan. Met hem zou hij dolgraag het nieuwe seizoen ingaan", stelt Driessen tijdens Kick-Off, de podcast van De Telegraaf.

Realistisch acht hij de terugkeer van Ten Hag echter niet. "Ten Hag heeft via via laten doorschemeren dat hij óf trainer van Manchester United blijft óf dat hij eventueel nog een ander ijzer in het vuur heeft. Dan moeten we toch denken aan Bayern München", vertelt Driessen.

Ten Hag strijdt momenteel nog om Europees voetbal met Manchester United. Volgende week staat ook de finale van de FA Cup nog op het programma. Daarin is Manchester City de tegenstander.

Verschillende media denken dat Ten Hag weleens aan zijn laatste weken in Manchester bezig zou kunnen zijn. Zelf claimt hij echter nog alle vertrouwen te hebben in de samenwerking tussen hem en de eigenaren van United.

Abonneer je nu op de dagelijkse nieuwsbrief van VoetbalPrimeur!