'Verdediger met Oranje-ervaring' naar NEC? 'Volgens mij moeten we naar de reclame'

'Verdediger met Oranje-ervaring' naar NEC? 'Volgens mij moeten we naar de reclame'

27 augustus om 10:54

NEC-directeur Wilco van Schaik is cryptisch over de mogelijke komst van 'een verdediger met Oranje-ervaring' naar NEC. Vorige week berichtte de NOS daarover in een interview met Van Schaik, maar werd die passage razendsnel verwijderd.

Volgens de NOS was NEC dus bezig met een verdediger met Oranje-ervaring, al is staat dat nu niet meer online. Bij Goedemorgen Eredivisie wordt Van Schaik ernaar gevraagd. "Ik heb het ook gezien", zegt de algemeen directeur van NEC. "Wij krijgen heel veel spelers doorgespeeld. Ik weet niet of het er eentje met Oranje-ervaring is", is Van Schaik geheimzinnig."

"Fresia, volgens mij moeten we naar de reclame", richt de voormalig directeur van FC Utrecht zich lachend tot presentatrice Fresia Cousiño Arias. "We hebben een aantal spelers aangeboden gekregen. De één praat je mee, de ander niet. Ik denk niet dat ze (de NOS, red.) er helemaal van overtuigd waren dat ze goed zaten, laten we het daarop houden. Hij bleek nog niet haalbaar, nog niet", lacht Van Schaik. "Nee, dat kan nog."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: