'PSV weet wat er komen gaat: PSG wil tientallen miljoenen betalen voor Bakayoko'

'PSV weet wat er komen gaat: PSG wil tientallen miljoenen betalen voor Bakayoko'

27-08-2023 22:30 Laatste update: 28-08-2023 10:01
113

PSV kan de stellingen gaan betrekken: na Burnley meldt ook Paris Saint-Germain zich voor Johan Bakayoko. Het bod van de Franse grootmacht zal maandag of dinsdag binnenkomen in Eindhoven, aldus Voetbal International.

Ook het Eindhovens Dagblad en De Telegraaf maken melding van het Bakayoko-nieuws. PSG bereidt op dit moment een bod van 25 miljoen euro voor. Omdat de vraagprijs meer dan 30 miljoen bedraagt, laat het antwoord van PSV zich raden. Wel ligt het Franse bod vijf miljoen euro hoger dan Burnley wil betalen.

PSG was in de winterse transferperiode ook in de markt voor Bakayoko, maar PSV werkte toen niet mee. De kampioen van Frankrijk was toen bereid tien à vijftien miljoen euro te betalen. Ook Liverpool, West Ham United, Everton, Crystal Palace en Napoli schijnen nu op het vinkentouw te zitten.

Bakayoko lijkt zijn kont vooralsnog niet tegen de krib te gooien: de Belgische vleugelaanvaller (20) heeft geen moeite met een langer verblijf bij PSV, ook omdat hij een vaste basisspeler is geworden onder trainer Peter Bosz. PSV heeft Hirving Lozano op het oog als vervanger. Hij verliet Eindhoven in 2019 voor Napels.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: