Ronaldo ruikt bloed: Portugees gaat voor hattrick nummer 64

Ronaldo ruikt bloed: Portugees gaat voor hattrick nummer 64

29 augustus 2023 om 14:30
Laatste update: 29 augustus 2023 om 14:32

ADVERTORIAL - Al Nassr is de slechte competitiestart te boven en dat komt vooral door Cristiano Ronaldo. De sterspeler zorgde vrijdag voor een hattrick en wil dat dinsdag tegen Al Shabab herhalen. Bookmaker JACKS.NL heeft fraaie odds voor een hattrick van de Portugees!

Al Nassr wil doorpakken na eerste zege

Het werd vrijdag maar liefst 5-0 voor Al Nassr in het duel met Al Fateh. Ronaldo maakte in de blessuretijd zijn hattrick compleet en Sadio Mané tekende voor de andere twee doelpunten. Bij bookmaker JACKS.NL staan de odds klaar voor een volgende hattrick. Weet de Portugees wederom drie keer het net te vinden? Dan pak je 7.50 keer je inleg!

Denk je dat Ronaldo twee keer scoort? Ook dan pak je nog 2.95 keer je inleg. Opent Ronaldo de score? Ook dan pak je bijna drie keer je inleg met de odd van 2.85. Weet Mané wederom twee keer te scoren? Een brace van de Senegalees is nog altijd goed voor 5.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust