ADO doet zaken met NAC en haalt na Veerman opnieuw spits naar Den Haag

ADO doet zaken met NAC en haalt na Veerman opnieuw spits naar Den Haag

29-08-2023 17:30 Laatste update: 30-08-2023 00:03
39

ADO Den Haag heeft zich versterkt met Jort van der Sande, die overkomt van NAC Breda. De 27-jarige aanvaller heeft in de Hofstad zijn handtekening gezet onder een driejarige verbintenis. 

Van der Sande was afgelopen seizoen een van de blikvangers bij NAC. De spits maakte dertien treffers in de Keuken Kampioen Divisie. Ondanks dat dreigde hij dit seizoen onder trainer Peter Hyballa buiten de boot te vallen. De twee laatste competitieduels moest Van der Sande het telkens doen met invalbeurten. NAC was bereid om mee te werken aan exit. 

Joris Mathijsen, technisch directeur van ADO, is blij met de komst van Van der Sande. "Jort is een ervaren Keuken Kampioen Divisie-speler met scorend vermogen. Dat wijzen zijn statistieken uit. We wilden de selectie aanvallend versterken, dat is met de komst van Jort gelukt", aldus Mathijsen in een bericht op de clubsite. De spits zelf is zelf ook enthousiast. "ADO is een grote club in Nederland waarvan de ambities overeenkomen met mijn eigen ambities. Ik kijk ernaar uit om voor deze club en de supporters te mogen spelen."

De ploeg van trainer Darije Kalezic versterkte zich eerder al met Henk Veerman, Daryl van Mieghem (FC Volendam), Joel Ideho (transfervrij) en Jerry van Wolfgang (eveneens transfervrij). 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!