Blessurezorgen bij Manchester United

Problemen stapelen zich op voor Ten Hag: na Mount en Shaw nóg een blessuregeval

30 augustus 2023 om 14:55

Manchester United moet het de komende weken doen zonder Raphaël Varane. De centrale verdediger heeft afgelopen weekend tijdens het duel met Nottingham Forest een blessure opgelopen. Het is de zoveelste tegenvaller voor manager Erik ten Hag, die zijn ziekenboeg behoorlijk vol ziet stromen. 

Varane bleef afgelopen zaterdag na rust in de kleedkamer achter. Ten Hag bracht vervolgens Victor Lindelöf als zijn vervanger. De Zweedse verdediger kan de komende weken naar alle waarschijnlijkheid rekenen op nog meer speeltijd, aangezien Varane er 'enkele weken' niet bij is. Dat maakt United bekend via de officiële kanalen

Volgens diverse Engelse media gaat het om een periode van ongeveer zes weken. Komende vrijdag zal Ten Hag op de persconferentie in aanloop naar het treffen met Arsenal meer duidelijkheid verschaffen omtrent de ernst van de kwetsuur. 

De ziekenboeg van United staat momenteel op springen. Eerder raakten ook Mason Mount en Luka Shaw al geblesseerd. Zomeraanwinst Rasmus Højlund kwam vanwege een rugkwetsuur nog niet in actie, terwijl ook Tyrell Malacia, Amad Diallo, Kobbie Mainoo en Tom Heaton de seizoensstart al aan zich voorbij moesten laten gaan.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!