'Manchester United accepteert huurdeal voor Van de Beek bij Franse middenmoter'

'Manchester United accepteert huurdeal voor Van de Beek bij Franse middenmoter'

30-08-2023 13:19 Laatste update: 31-08-2023 08:16
92

Donny van de Beek kan zijn loopbaan vervolgen bij FC Lorient. Manchester United heeft volgens Foot Mercato een akkoord met de Franse club over een huurdeal van de middenvelder. De bal ligt nu bij Van de Beek zelf, hij moest beslissen of hij de stap maakt.

Of er een optie tot koop in het contract zit is niet bekend, maar het zou gaan om een periode van één jaar. Op dit is Lorient de meest concrete optie, ook al liggen er nog andere clubs op de loer. Eerder was Real Sociedad ook nadrukkelijk in de markt voor de Nederlander. De Spanjaarden kozen echter voor Arsen Zakharyan als vervanger van de gestopte David Silva.

Wedden

Meer odds

De periode van Van de Beek in Manchester is nog niet succesvol te noemen. Manager Erik ten Hag gaf eerder aan dat hij graag wilde dat de Nederlander bleef, maar de eerste twee competitiewedstrijden zat Van de Beek niet bij de selectie. Eerder werd er ook nog gesproken over een terugkeer naar Ajax, maar die move zou voor de Amsterdammers onmogelijk zijn geweest.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!