'Opties voor Van de Beek nemen toe na ook belangstelling uit Serie A'

'Opties voor Van de Beek nemen toe na ook belangstelling uit Serie A'

30-08-2023 16:11 Laatste update: 16:14
66

Voor Donny van de Beek neemt de belangstelling in de laatste dagen van de transferperiode toe. Naast FC Lorient is ook Genoa CFC serieus in de markt voor de middenvelder van Manchester United.

Met dat nieuws komen transferspecialist Gianluca Di Marzio woensdagmiddag. Genoa wil zich voor het sluiten van de markt met een middenvelder versterken en er staan 'drie grote namen' op de lijst. Naast Van de Beek hebben de Italianen ook Tanguy Ndombélé (Tottenham Hotspur) en Berkan Kutlu (Galatasaray) op de korrel.

Naar verluidt verwacht Genoa bij Kutlu de meeste kans te maken. De Italianen hebben zich nog niet gemeld bij United, maar overwegen dat wel te doen. Als Genoa doorpakt en Van de Beek en United werken mee, zou het gaan om een huurdeal. Ook Lorient wil de middenvelder op huurbasis overnemen van The Mancunians.

Bij Genoa staan Kevin Strootman en Ridgeciano Haps onder contract. Van de Beek kan de derde Nederlander bij de Serie A-club worden.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast. Vrijdag, op Deadline Day, zijn we twee keer live, om 10.00 uur en 16.00 uur!