'Concreet PSV blaast Sánchez-interesse nieuw leven in ondanks fors prijskaartje'

'Concreet PSV blaast Sánchez-interesse nieuw leven in ondanks fors prijskaartje'

31-08-2023 07:04 Laatste update: 10:52
100

PSV heeft zijn interesse in Davinson Sánchez nieuw leven in geblazen, meldt het Eindhovens Dagblad. De nummer twee van het vorige Eredivisie-seizoen informeerde deze week naar de oud-Ajacied. Toen was hij nog te duur, maar PSV wil nog niet opgeven.

Ruim anderhalve maand geleden werd duidelijk dat PSV een oogje heeft op Sánchez, die trainer Peter Bosz nog kent van hun seizoen bij Ajax. De Eindhovenaren leken de komst van Sánchez echter uit het hoofd te hebben gezet, omdat hij te duur was. Nu PSV nog altijd zoekt naar een centrale verdediger en de Colombiaan nog steeds speler is van Tottenham Hotspur, wil PSV een nieuwe poging wagen.

Deze week heeft de club nog gaan hem geïnformeerd, zo klinkt het. Toen was hij nog steeds te duur, maar PSV geeft niet op en wil blijven 'pushen' voor een transfer. Dinsdag werd nog duidelijk dat Stade Rennais een bod van negen miljoen euro heeft gedaan op Sánchez. Spurs zou volgens Franse berichtgeving echter tien tot vijftien miljoen willen verdienen.

Het is in ieder geval duidelijk dat er nog een centrale verdediger bij moet in Eindhoven. Woensdag koos Bosz tegen Rangers nog voor Jerdy Schouten als centrale verdediger, terwijl de middenvelder amper ervaring heeft op die positie. Afgelopen week werd al duidelijk dat PSV na het tweeluik met Rangers vermoedelijk door wilde pakken voor Sánchez.