'Liverpool is nog niet af van Saudi-Arabië: recordbod van 230 miljoen op Salah'

'Liverpool ontvangt recordbod van 230 miljoen: Salah mogelijk duurste speler ooit'

1 september 2023 om 18:56

Liverpool is nog niet van Al Ittihad af. De regerend kampioen van Saudi-Arabië heeft het bod op Mohamed Salah verhoogd naar 230 miljoen euro, melden Engelse media.

Liverpool veegde vrijdag een Salah-bod van 116 miljoen euro van tafel, maar Al Ittihad waagt een nieuwe poging. En het is een serieuze: het bedrag is verdubbeld, naar liefst 230 miljoen euro. Het is zeer de vraag of Liverpool nu wel akkoord gaat. Manager Jürgen Klopp heeft eerder al aangegeven dat de Egyptenaar deze zomer niet te koop is.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ipswich Town

  • logo

    Liverpool

Salah ondertekende nog niet zo lang geleden een nieuw, driejarig contract en werd daarmee de bestbetaalde speler van Liverpool. Vorig seizoen maakte hij weer dertig doelpunten in alle competities. Bij Al Ittihad kon Salah herenigd worden met zijn voormalige teamgenoot Fabinho. Ook Karim Benzema en N'Golo Kanté spelen bij de koploper van de Saudi Pro League.

Als de deal rond de 31-jarige Salah toch doorgang vindt, wordt hij de duurste voetballer ooit. Het record staat nu nog op naam van Neymar, die in 2017 voor 222 miljoen euro van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain verkaste. De transfermarkt in Saudi-Arabië is nog bijna drie weken geopend.

DEADLINE DAY: Kijk nu de #DoneDeal-liveshow van vanmiddag terug: