'Liverpool gaat op zijn strepen staan en weigert mee te werken aan Salah-exit'

'Liverpool gaat op zijn strepen staan en weigert mee te werken aan Salah-exit'

24-08-2023 18:28
11

Mohamed Salah is niet te koop bij Liverpool, zo stelt The Athletic. De aanvaller staat in de serieuze belangstelling van het Saudi-Arabische Al Ittihad, maar The Reds willen niet nog een van hun spelers zien vertrekken naar de oliestaat.

Eerder deze zomer verlengde Salah nog zijn contract bij Liverpool, terwijl Jordan Henderson en Fabinho Anfield inruilden voor de zandbak. De nummer vijf van het vorige Premier League-seizoen wil niet dat Salah ook naar Saudi-Arabië gaat: de Egyptenaar is 'not for sale'.

Daarmee is het nog maar zeer de vraag of Salah naar de oliestaat trekt. Eerder had Al Ittihad al interesse, maar nu zou de club van onder meer Karim Benzema en N'Golo Kanté door willen pakken. Volgens media uit met Midden-Oosten zou Salah zelf wel oren hebben naar een Liverpool-exit, al wordt dat niet bevestigd door de Engelse kwaliteitskranten. Duidelijk is wel dat de linkspoot een astronomisch salaris op kan strijken in Saudi-Arabië.

Salah ligt momenteel nog drie jaar vast bij Liverpool. De aanvaller is nog altijd van onschatbare waarde voor manager Jürgen Klopp. In totaal was Salah in 307 Liverpool-optredens goed voor 187 goals en tachtig assists.