Al Ittihad gaat vol voor Salah

'Saudische club geeft maar niet op en brengt nieuw astronomisch bod op Salah uit'

4 september 2023 om 20:05
Laatste update: 4 september 2023 om 20:17

Al Ittihad geeft vooralsnog niet op en wil nog één poging gaan wagen om Mohammed Salah los te weken bij Liverpool. Dat melden diverse gerenommeerde Engelse media, waaronder Sky Sports

De inmiddels 31-jarige Salah prijkt al geruime tijd bovenaan het verlanglijstje van Al Ittihad. De club uit Saudi-Arabië wil de Egyptische aanvaller koste wat kost aantrekken. Liverpool wees naar verluidt al een bod van om en nabij de 150 miljoen euro af. Later werd er zelfs gesproken over een bod van 230 miljoen euro, wat hem de duurste speler aller tijden zou maken. 

Liverpool houdt vooralsnog voet bij stuk, en weigert hem te laten gaan. Al Ittihad is echter niet van plan om het hierbij te laten zitten. De club waar ook Karim Benzema onder contract staat gaat dus nog een nieuwe bieding op tafel leggen. Om hoe veel geld het gaat, is vooralsnog niet duidelijk. 

Salah verlengde vorig jaar nog zijn contract op Anfield, waar hij nu tot medio 2025 onder contract staat. In Engeland verdient hij per week ongeveer 408.000 euro. Al Ittihad is bereid daar nóg een schepje bovenop te doen. Na donderdag zal blijken of de vleugelaanvaller nog voor The Reds speelt. Dan sluit in Saudi-Arabië de transfermarkt. 

Alles over deze bizarre transferzomer op een rijtje! Check #DoneDeal de podcast: