'Flick wil ondanks verschrikkelijke reeks met Duitsland aanblijven als bondscoach'

'Flick wil ondanks verschrikkelijke reeks met Duitsland aanblijven als bondscoach'

10 september 2023 om 11:32

Hansi Flick denkt er nog niet aan om te vertrekken als bondscoach van het Duitse nationale elftal. Die Mannschaft kent een historisch slechte reeks met vier nederlagen in de laatste vijf wedstrijden, maar de trainer zou er niet over piekeren om op te stappen.

Volgens verschillende Duitse media staat Flick gewoon aan het roer tijdens de training van de Duitsers in Wolfsburg. Dinsdag speelt de ploeg een vriendschappelijke interland tegen Frankrijk in het stadion van Borussia Dortmund. Flick wil daar zelf gewoon langs de kant staan, maar de vraag is of de Duitse bondsleiding daarmee akkoord gaat. Voor nu is er nog geen reactie vanuit de voetbalbond.

Duitsland speelde in de laatste vijf interlands één keer gelijk tegen Oekraïne, voor de rest werd elk duel verloren. Ook zaterdagavond tegen Japan gingen de manschappen van Flick met 1-4 de boot in. Na het al slecht verlopen WK werd er verloren van Peru, Colombia, Japan en België. In Qatar werd Duitsland ook al in de groepsfase van het toernooi uitgeschakeld.