'Real Madrid wil Mbappé 230 miljoen bieden, maar wil niet onderhandelen met PSG'

'Real Madrid wil Mbappé 230 miljoen bieden, maar wil niet onderhandelen met PSG'

11 september 2023 om 19:55
Laatste update: 11 september 2023 om 21:35

Real Madrid is nog altijd voornemens om Kylian Mbappé in de komende zomer binnen te slepen, maar is niet van plan om met Paris Saint-Germain in gesprek te gaan. Dat schrijft Diario SPORT.

Ook in de afgelopen transferzomer weigerde Real Madrid om aan de onderhandelingstafel plaats te nemen, zelfs toen de Parijzenaars hun sterspeler trachtten te verkopen en uit de selectie zetten. Mbappé en PSG hebben later de strijdbijl begraven, waarna de Fransman is teruggekeerd in de selectie en naar verluidt zijn contract zal verlengen.

Het nieuwe contract zou een clausule bevatten die Mbappé in staat stelt om te vertrekken voor een lager bedrag. Iets waar PSG mee akkoord zou gaan, gezien de club anders geen cent meer terugziet voor zijn spits. Real Madrid zou op koers liggen om een voorcontract af te sluiten met Mbappé. Eerder waren de Spanjaarden bereid om tot 230 miljoen euro aan salaris te gaan voor de diensten van de aanvaller. Iets waar de club nog steeds toe bereid zou zijn, maar daarnaast een transfersom ophoesten zou de club niet zien zitten.