Nieuwe wending in Sancho-soap: directeur voetbalzaken mengt zich

Nieuwe wending in Sancho-soap: directeur voetbalzaken mengt zich

13 september 2023 om 19:55

Een nieuwe twist in de soap rondom Jadon Sancho: John Murtough, directeur voetbalzaken bij Manchester United, zou door de club zijn opgedragen om het geschil tussen de buitenspeler en trainer Erik ten Hag op te lossen, zo meldt het Engelse Express.

Jadon Sancho werd door Ten Hag buiten de selectie gelaten voor het duel met Arsenal, omdat de oefenmeester zijn inzet op de training niet toereikend achtte. Sancho reageerde er vervolgens zelf op via social media, door te stellen dat hij door Ten Hag als zondebok werd gebruikt. "Alsjeblieft, geloof niet alles wat je leest. Ik sta niet toe dat mensen dingen zeggen die niet waar zijn. Ik heb mezelf volledig ingezet op de training. Ik geloof dat er andere redenen zijn, waar ik niet verder op inga. Ik ben al te lang de zondebok en dat is niet eerlijk!"

Nu heeft Richard Arnold, bestuurder van de Red Devils, John Murtough opgedragen om te bemiddelen tussen Sancho en Ten Hag. Ook op sportief gebied vormt de situatie een probleem, nu ook Antony buiten het veld met de nodige problemen kampt. De spoeling op de flank is daardoor dun bij de club waar de Nederlanders Tyrell Malacia en Donny van de Beek onder contract staan. Eerder deze week kwam zelfs het verrassende bericht naar buiten dat de transfervrije Anwar El Ghazi in beeld zou zijn op Old Trafford.