'Verratti krijgt gezelschap in Qatar: Al Ahli rondt deal met PSG af'

'Verratti krijgt gezelschap in Qatar: Al Ahli rondt deal met PSG af'

14 september 2023 om 14:48
Laatste update: 14 september 2023 om 14:48

Julian Draxler laat Paris Saint-Germain achter zich voor een avontuur in Qatar. Hoewel een deal met Al Ahli leek af te ketsen, heeft de 29-jarige middenvelder woensdagavond toch een akkoord bereikt.

Draxler trainde al een hele tijd niet meer mee met de A-selectie en wachtte net als Neymar (Al Hilal) en Georginio Wijnaldum (Al Ettifaq) op een nieuwe stap. Die heeft de Duitser met het Qatarese Al Ahli, niet te verwarren met het Saudische Al Ahli, gevonden. Volgens de Duitse tak van Sky maakt Draxler voor ruim twintig miljoen euro de overstap.

In Qatar gaat Draxler zijn handtekening onder een tweejarig contract zetten. Al Ahli was al langere tijd geïnteresseerd, maar een deal leek er niet te komen. Draxler sloeg afgelopen weekend een aanbod af, omdat hij het niet zag zitten om met zijn gezin naar Qatar te verhuizen. De 58-voudig international van Die Mannschaft stemde in met een reserverol in Parijs, maar is nu toch gezwicht voor het aanbod van Al Ahli.

Na Marco Verratti is Draxler de tweede speler in korte tijd die van PSG de overstap naar Qatar maakt. Verratti heeft tot medio 2025 getekend bij Al Arabi. 

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: