PSG-middenvelder vertrekt definitief uit Parijs en tekent bij Al Arabi

PSG-middenvelder vertrekt definitief uit Parijs en tekent bij Al Arabi

13-09-2023 18:44
16

Na hardnekkige geruchten is de kogel door de kerk: Marco Verratti laat Paris Saint-Germain achter zich en gaat spelen bij Al Arabi. De Italiaanse middenvelder heeft een meerjarig contract ondertekend en levert de club uit Parijs een bedrag op van 45 miljoen euro, zo meldt Fabrizio Romano.

Verratti speelde elf jaar voor PSG, nadat het in 2012 tien miljoen euro neertelde voor de spelmaker, die overkwam van het Italiaanse Pescara. Na Lionel Messi, Neymar, Sergio Ramos, Renato Sanches en Georginio Wijnaldum is Verratti de volgende grote naam die uit de Franse hoofdstad vertrekt. Op het middenveld van Al Arabi kan de Italiaan komen te spelen met Mohamed Taabouni, die tijdens het afgelopen seizoen nog voor Feyenoord uitkwam. Ook voormalig FC Barcelona-speler Rafinha speelt bij de Qatarese club, net als Abdou Diallo, met wie Verratti samenspeelde in Parijs.

Wedden

Meer odds

De Italiaanse middenvelder speelde dit seizoen nog geen wedstrijd voor PSG, in verband met de transfergeruchten. Nu is de transfer definitief en kunnen de Parijzenaars 45 miljoen euro bijschrijven. Verratti won met PSG negenmaal de Ligue 1, zesmaal de Coupe de France, zesmaal de Coupe de la Ligue en negen keer de Franse supercup.