Palhinha verlengt contract bij Fulham, wintertransfer blijft 'waarschijnlijk'

Bayern-doelwit verlengt contract in Londen, wintertransfer blijft 'waarschijnlijk'

14 september 2023 om 22:18
Laatste update: 14 september 2023 om 22:23

Een verrassende contractverlenging bij Fulham: João Palhinha zet zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, zo meldt de club via de eigen kanalen. Een opvallende verlenging, daar de Portugees onlangs nog dichtbij een overstap naar Bayern München was en er geruchten gaan dat hij in januari alsnog de overstap zou maken.

Het Duitse Sport1 meent meer te weten, en stelt dat Palhinha vooral voor financiële redenen een nieuw contract heeft getekend bij Fulham. Volgens bronnen die dicht bij de speler zouden staan, zou de verlenging van één jaar een vertrek in januari niet minder waarschijnlijk maken. De speler wil nog altijd naar Bayern, en het zou aan de clubs zijn om tot een oplossing te komen. Sky Sports weet te melden dat de Portugees geen clausule in zijn contract heeft staan. 

Palhinha verkaste in de zomer van 2022 van Sporting CP naar Fulham en wist in zijn eerste seizoen in de Premier League indruk te maken. Naast Bayern München werd ook het Manchester United van Erik ten Hag al genoemd voor de Portugees international.