Nieuws uit Turkije: 'Basaksehir klopt op Turkse Deadline Day aan bij Feyenoord'

Nieuws uit Turkije: 'Basaksehir klopt op Turkse Deadline Day aan bij Feyenoord'

15 september 2023 om 12:52

Istanbul Basaksehir wil Javairô Dilrosun uit zijn lijden verlossen bij Feyenoord, beweert het Turkse Sports Digitale. In Turkije is de transfermarkt nog enkele uren open, terwijl Dilrosun in Rotterdam op een dood spoor is beland.

Naar verluidt heeft Basaksehir de onderhandelingen met Feyenoord geopend. De landskampioen haalde Dilrosun vorig jaar nog voor zo'n vier miljoen euro naar De Kuip, maar al snel namen de speelminuten van de aanvaller af. Details over een mogelijke transfer zijn nog niet bekend. Zo is het ook niet duidelijk welke vraagprijs Feyenoord hanteert.

Als Basaksehir daadwerkelijk aan de haal wil gaan met Dilrosun, dan zal het wel vaart moeten maken. Van vrijdag- op zaterdagnacht sluit de transfermarkt namelijk in Turkije, terwijl de geboren Amsterdammer nog drie jaar contract heeft bij Feyenoord.

FC Twente heeft deze zomer ook nog geïnformeerd naar Dilrosun, maar een transfer bleek financieel niet haalbaar voor de Tukkers. Tot dusver deed de enkelvoudig Oranje-international dit seizoen slechts negentien minuten mee bij Feyenoord.