Shane Kluivert treedt in voetsporen vader met profcontract bij Barça

Bijzonder: Shane Kluivert treedt in voetsporen vader met profcontract bij Barça

25 september 2023 om 13:22

Shane Kluivert heeft zijn eerste profcontract getekend bij FC Barcelona. De zoon van Patrick Kluivert, die zondag zijn zestiende verjaardag vierde, maakt dat zelf bekend via Instagram.

Kluivert speelde eerder in de jeugd van Buitenveldert, voordat hij in 2016 de overstap maakte naar Paris Saint-Germain. De jonge aanvaller volgde destijds zijn vader, die als technisch directeur aan de slag ging in het Parc des Princes. Een jaar later werd Shane Kluivert opgepikt door Barça. Daar timmert hij nu aardig aan de weg, getuige de professionele verbintenis die de Catalanen hem voorschotelden. De vleugelspits tekent tot medio 2026.

'Ik ben erg trots en vereerd dat ik mijn eerste profcontract heb getekend bij FC Barcelona. Bedankt voor het vertrouwen', schrijft de Kluivert-telg, wiens vader in het verleden succesvol was in het Camp Nou. Ook broers Justin Kluivert (Bournemouth) en Ruben Kluivert (FC Dordrecht) zijn als profvoetballers actief. Shane sleepte eerder al een sponsordeal met Nike in de wacht.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @shanekluivert