Jong Ajax speelt gelijk tegen FC Eindhoven

Salah-Eddine en Ramaj spelen dankzij late Kökcü-treffer gelijk met Jong Ajax

25 september 2023 om 22:23
Laatste update: 25 september 2023 om 22:28

Jong Ajax is er maandagavond op de Toekomst niet in geslaagd om voor een klein sportief succesje in Amsterdam te zorgen. Tegen FC Eindhoven kreeg het, dankzij een zeer late treffer van Ozan Kökcü, in de absolute slotfase nog de 1-1 om de oren. 

Jong Ajax trad tegen Eindhoven aan met Anass Salah-Eddine. De linksback maakte zondag nog minuten tijdens de Klassieker. Waarschijnlijk komt hij woensdag ook in actie, als het duel met Feyenoord wordt hervat. Salah-Eddine stond immers op het veld toen de wedstrijd definitief werd gestaakt. Ook was er een basisplaats voor de veelbesproken Diant Ramaj, de doelman die volgens de reeds ontslagen Sven Mislintat de voorkeur had moeten krijgen boven Jay Gorter. 

Salah-Eddine had een belangrijke rol bij de 1-0. De back verzorgde de assist bij de treffer van Jaydon Banel. Jong Ajax stevende lang af op een overwinning tegen het nog altijd ongeslagen FC Eindhoven, maar in de slotfase werd het alsnog gelijk. Kökcü, de broer van Orkun, maakte diep in blessuretijd de 1-1, waardoor ook Jong Ajax een teleurstelling kreeg te verwerken.