'PSV plant nieuw gesprek in en geeft contractverlenging Babadi nog lang niet op'

'PSV bijt zich na akkoord met Saibari nogmaals vast in verlenging met Babadi'

26 september 2023 om 10:17

PSV wil niet opgeven en plant nieuwe gesprekken in om een contractverlenging van Isaac Babadi te bewerkstelligen. Na het akkoord met Ismael Saibari, meldt het Eindhovens Dagblad dat zijn achttienjarige ploeggenoot de volgende verlenging moet worden. Ook al liepen de eerste gesprekken op niets uit.

Het eerste voorstel dat PSV had gedaan zou zijn afgewezen door Babadi en zijn familie. De entourage van de aanvallende middenvelder heeft nu een tegenvoorstel gedaan, dat de Eindhovenaren in beraad hebben. Babadi en zijn entourage willen graag bij PSV blijven, maar volgens hun moet daar wel een passend contract tegenover staan. Het verschil tussen beide partijen zou niet om miljoenen gaan, maar nog wel een relatief flink bedrag.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Babadi was aan het begin van dit seizoen basisspeler, maar inmiddels moet hij het weer doen met invalbeurten. Toch is PSV erg onder de indruk van zijn stormachtige ontwikkelingen en goede prestaties aan het begin van dit seizoen. Zijn ploeggenoot Saibari is volgens de Eindhovense krant akkoord met een nieuw contract tot 2028 en PSV denkt ook nog altijd na over een mogelijke verlenging van Shurandy Sambo.