Slot wil alleen nog over Feyenoord praten: 'Zondag is ons mooi moment afgepakt'

Slot wil alleen nog over Feyenoord praten: 'Zondag is ons mooi moment afgepakt'

27 september 2023 om 15:35

Bij Arne Slot kwam er een enorme ontlading na de 0-4 van Gimenez tijdens het restant van de Klassieker woensdag en dat was niet geheel onterecht, denkt hij. Volgens de trainer zat het de Rotterdammers erg hoog dat er zondag niet echt gevierd kon worden.

Op de vraag van ESPN hoe Feyenoord twee keer in de Arena heeft weten te winnen is Slot erg duidelijk. "Als ik me niet zo had druk gemaakt, dan hadden we misschien niet deze wedstrijd weg kunnen zetten. Geweldige prestatie als het gaat om persoonlijkheid en verdedigende organisatie. Dat is de reden dat we hier voor de tweede keer op rij winnen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Bij Feyenoord was er zeker ook frustratie na de staking van zondag. Dat heeft het team om kunnen zetten naar brandstof. "Zondag is ons een schitterend moment afgepakt. Dat leeft heel erg bij ons. Ik zat zelf wel in de bus met het gevoel, dat we wel eens terug zouden moeten komen. Dat bleek dus en als je dan de tweede keer ook wint, dan kan het nu ook over onze prestatie gaan en niet wat er zondag gebeurde."

Santiago Gimenez was zonder twijfel de absolute uitblinker bij Feyenoord, zag ook Slot. Wat betreft een mogelijk winters vertrek van de Mexicaan licht Slot een tipje van de sluier op, aangaande een mogelijke oplossing. "Het mooie van Feyenoord is, dat we deze zomer ook geld hebben uitgegeven aan mogelijke vervangers. We hebben een goede bank, maar ook spelers die al klaarstaan als er spelers vertrekken. Met Ueda hebben we al een speler die ik ook een erg goede spits vindt."