Buitenspel: Feyenoord-spitsen onder elkaar: Guidetti laat zich uit op Instagram

Buitenspel: Feyenoord-spitsen onder elkaar: Guidetti laat zich uit op Instagram

27 september 2023 om 17:23
Laatste update: 27 september 2023 om 17:24

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Guidetti looft 'koning' Gimenez
De laatste Feyenoord-speler met een hattrick tegen Ajax tot woensdagmiddag? John Guidetti. De Zweed heeft echter een opvolger gekregen. Santiago Gimenez scoorde zondag al tweemaal tegen de Amsterdammers en voegde daar woensdag tijdens de laatste 35 minuten één aan toe. Op Instagram heeft Guidetti aan één emoji genoeg om de Mexicaan te omschrijven.

Guidetti plaatst een kroon boven het hoofd van Gimenez. De huidige Feyenoord-spits is met negen doelpunten in de eerste zes Eredivisie-duels van dit seizoen topscorer van de competitie. Zijn voorganger Guidetti, inmiddels speler van AIK Solna, was in het seizoen 2011/2012 publiekslieveling bij Feyenoord. Op 29 januari 2012 scoorde hij drie keer tegen Ajax (4-2).