Tadic volgt Ajax nog altijd vanuit Turkije: 'Doet hem echt ontzettend veel pijn'

Tadic volgt Ajax 'met ontzettend veel pijn': 'Gaat hem heel erg aan het hart'

29 september 2023 om 10:11
Laatste update: 29 september 2023 om 10:15

Dusan Tadic volgt Ajax nog altijd op de voet en baalt enorm van de huidige situatie in Amsterdam. Dat vertelt Freek Jansen van Voetbal International na een gesprek met de Serviër. De journalist is voor Tadic wel blij dat hij de huidige situatie in Amsterdam niet hoeft mee te maken.

"Ik heb contact met Tadic gehad de afgelopen dagen", vertelt Jansen in de Pak Schaal Podcast. "Wij hebben nog vrij regelmatig contact en hij volgt het nog allemaal. Het gaat hem ontzettend aan het hart en ik heb wel met meer oud-Ajacieden de afgelopen dagen contact gehad. Ze lijken wel uit alle hoeken en gaten te komen. Het doet Tadic ontzettend veel pijn wat er nu allemaal aan de hand is en ook hoe hij bij Ajax weg is gegaan natuurlijk."

Jansen denkt ook dat de Fenerbahçe-speler in zijn laatste seizoen in Amsterdamse dienst te hard is aangepakt. "Vorig jaar moest hij er natuurlijk ook al flink trekken he. Dat is ook vrij onder de radar gebleven. Iedereen kraakte hem af vanwege zijn prestaties op het veld, maar als je ziet hoe belangrijk hij was in de kleedkamer en op het trainingsveld. Daar hebben we het al vaker over gehad. Voor hem heb ik wel een goed gevoel dat hij het niet hoeft mee te maken wat er nu allemaal hier aan de hand is."