Toekomstige trainer van Ajax aangewezen: 'Over tien jaar zie ik hem als dé coach'

Toekomstige trainer van Ajax aangewezen: 'Over tien jaar zie ik hem als dé coach'

29 september 2023 om 10:40

Dusan Tadic moet binnen tien jaar de coach van Ajax worden, althans dat denkt voormalig clubwatcher van Voetbal International Freek Jansen. In de Pak Schaal Podcast vertelt de journalist dat hij de Serviër laatst heeft gesproken en dat hij na zijn loopbaan graag terugkeert naar Amsterdam.

"Absoluut wil hij nog terugkomen", vertelt Jansen. Eerder gaf hij ook al aan dat hij Tadic heeft gesproken over de huidige gang van zaken bij Ajax en dat dit hem nog erg pijn doet. "Ik denk dat hij wel over een paar jaar terugkomt, als hij klaar is met voetballen. Ik zie in hem over tien jaar echt wel de trainer van Ajax en dat wil hij zelf ook wel. Dat soort mensen is ook echt het Ajax-gevoel hè."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Jansen vindt het ook niet gek dat Tadic deze zomer heeft gekozen om de club te verlaten. "Hij heeft echt onwijs geprobeerd om alles bij elkaar te houden en het goed te laten gaan. Het was alleen trekken aan een dood paard." Inmiddels is Tadic uit de startblokken geschoten bij zijn nieuwe club Fenerbahçe. Hij speelde al dertien wedstrijden voor de club en bekleedt op dit moment de koppositie in de Turkse Süper Lig.