'Maatsen en Chelsea stevenen af op rampkoers: club luistert naar goede biedingen'

'Maatsen en Chelsea liggen op ramkoers: club luistert naar goede biedingen'

29 september 2023 om 13:15
Laatste update: 29 september 2023 om 14:12

Ian Maatsen en Chelsea komen er maar niet uit wat betreft de contractverlenging van de Nederlander. Volgens The Telegraph is van een akkoord nog lang geen sprake en denkt de clubleiding van The Blues er zelfs over om in te gaan op goede biedingen die voor hem binnenkomen.

Het huidige contract van Maatsen loopt tot de zomer van 2024. Afgelopen zomer was er veel onduidelijkheid over de toekomst van de Nederlander, die zelfs nog even werd genoemd bij Ajax. Trainer Mauricio Pochettino was lovend over Maatsen en gaf aan dat er voor hem geen enkele twijfel was of hij zou blijven. Toch kwam Burnley op Deadline Day nog dichtbij een overgang, maar die deal ging niet door.

Vorig seizoen speelde Maatsen ook al voor Burnley op huurbasis. Onder Vincent Kompany was hij vaste kracht en promoveerde hij met de club naar de Premier League. Tot nu toe heeft hij bij Chelsea nog geen basisplaats kunnen veroveren, maar in de voorbereiding mocht hij regelmatig opdraven. Op zijn positie heeft hij Marc Cucurella en Ben Chilwell voor zich.