'Rijkhoff (18) is ontevreden en staat twee jaar na Ajax-exit voor wintertransfer'

'Rijkhoff (18) is ontevreden en staat twee jaar na Ajax-exit voor wintertransfer'

03-10-2023 18:03
81

De kans is aanwezig dat Julian Rijkhoff (18) bezig is aan zijn laatste maanden bij Borussia Dortmund. Hij voelt zich niet gewaardeerd door de Duitse topclub, meldt Ruhr Nachrichten. Zelf erkent hij een 'lastige' periode achter de rug te hebben.

Rijkhoff verliet Ajax twee jaar geleden voor Dortmund en geldt als een van de meest veelbelovende aanvallers van Nederland. In de zomer hoopte hij de sprong naar de hoofdmacht te maken en mocht hij ook ruiken aan het grote werk, maar na enkele weken werd de talentvolle spits 'gedegradeerd' naar de reserves. Inmiddels speelt Rijkhoff zelfs weer voor Dortmund O19.

"Ik ben heen en weer gestuurd, dat was lastig voor mij", vertelt de jonge Nederlander. Twee weken geleden hebben Rijkhoff, zijn management en de clubleiding van Dortmund met elkaar gesproken over de toekomst. De huidige situatie, volgens Ruhr Nachrichten: de kans is 'heel erg aanwezig' dat de 'ontevreden' Rijkhoff in de winter vertrekt. Ajax zou hem graag willen terughalen naar Amsterdam. Vorig seizoen scoorde hij vijftien keer voor Dortmund O19.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julian Rijkhoff (@julianrijkhoff)