Apart: Simeone vertrekt binnen 5 minuten bij persco voor duel met Feyenoord

Apart: Simeone vertrekt binnen 5 minuten bij persco voor duel met Feyenoord

04-10-2023 14:33
52

Diego Simeone heeft zich woensdag niet echt van zijn beste kant laten zien richting de verzamelde pers in Madrid. De coach van Atlético vertrok na vijf minuten alweer op zijn persconferentie voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Zo gaf hij uiteindelijk maar antwoord op enkele vragen van de aanwezige journalisten.

Simeone maakte zich er samen met Axel Witsel vrij makkelijk vanaf op de persco en vertrok na vier minuten en nog een paar seconden. De pers kreeg daardoor niet de mogelijkheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld het akkefietje tijdens de oefenwedstrijd in 2021 tussen Feyenoord en Atlético. Ook op vragen van de pers reageerde Simeone niet uitgebreid. "Dat is zijn mening", reageerde hij bijvoorbeeld op de opmerking van Slot dat 'Feyenoord de beste wedstrijd van het seizoen moet spelen om Atlético te verslaan.'

Wedden

Meer odds

Wel had Simeone op de persconferentie nog een aantal lovende woorden over voor de Rotterdamse opponent. "De tegenstander is een leuke, dynamische en vlotte ploeg. Je hebt in de verschillende competities clubs die op elkaar lijken. Je ziet ook de hand van de trainer terug, want hij doet dit werk ook al even. We moeten morgen hun zwakke plek zien te vinden en Feyenoord pijn doen."