Mislintat krijgt na Ajax-exit nog een flinke trap na: 'Hij is een halve oplichter'

Mislintat krijgt na Ajax-exit nog een flinke trap na: 'Hij is een halve oplichter'

10-10-2023 18:27
191

Valentijn Driessen en Mike Verweij vinden dat Sven Mislintat er een flink potje van heeft gemaakt bij Ajax. Dat vertelt het duo in hun podcast Kick-Off van De Telegraaf. Driessen durft zelfs zo ver te gaan dat Mislintat bijna een soort oplichter is.

"Hij is bijna een halve oplichter ja", vertelt Driessen kijkend naar het werk van Mislintat bij Ajax. "Een sympathieke oplichter wel, want hij kan geweldig lullen. Hij lult alles en iedereen onder tafel en daarom heeft hij zich ook bij Ajax binnen kunnen lullen. Hij heeft een goed voorkomen en is zeker charmant. Ondertussen rooft hij je wel helemaal leeg." Mislintat werd na de gestaakte Klassieker ontslagen als technisch directeur van Ajax.

Mislintat kocht in de zomerstop twaalf spelers voor de Amsterdamse club, maar die kunnen Verweij allemaal niet bekoren. "Ajax gaat natuurlijk niet degraderen, maar als je al die spelers die zijn gekomen eens langs de meetlat legt. Er is gewoon wel degradatiemateriaal ingekocht. Door een passerende Duitser, op basis van data, bij veelal nietszeggende clubs voor veel te veel geld."