Interesse in steraanvaller blijft: 'Liverpool vindt het een gebrek aan respect'

Interesse in steraanvaller blijft: 'Liverpool vindt het een gebrek aan respect'

15-10-2023 17:04
25

In de afgelopen transferzomer toonde Ittihad Club verregaande interesse in Mohamed Salah. De club uit Saudi-Arabië is de aanvaller van Liverpool echter allerminst vergeten en zal terugkomen voor de Egyptenaar, zo meldt Fabrizio Romano via zijn YouTube-kanaal. Liverpool wees een bod van 117 miljoen euro af, maar kan in 2024 een nieuw bod tegemoet zien, meent de transfergoeroe.

"Achter de schermen is de interesse in Salah nog altijd concreet", stelt Romano. "In 2024 gaan ze een nieuwe poging wagen om hem bij Liverpool op te halen. De technisch directeur van Ittihad Club heeft publiekelijk aangeven een bewonderaar van Salah te zijn en het is vrijwel zeker dat de club het opnieuw gaat proberen."

"Liverpool wil zich niet laten afleiden door de geruchten", voegt Romano toe. "Er zijn op dit moment geen onderhandelingen gaande. Liverpool vindt het een gebrek aan respect, aangezien Salah op Anfield al een astronomisch salaris krijgt", zo zegt Romano over het uitgangspunt van Liverpool. "Salah zelf kan niets verweten worden, hij gedraagt zich als een voorbeeldprof. Het komt puur door de aandacht van de media."