Al Ittihad gaat nog één keer voor Salah

'Al Ittihad wil op Saudische Deadline Day van Salah duurste speler ooit maken'

7 september om 07:27
Laatste update: 7 september om 14:23

Al Ittihad is bereid om op de Deadline Day van de transfermarkt in Saudi-Arabië heel ver te gaan voor Mohamed Salah. De club, die eerder al een bod van 175 miljoen euro uitbracht op de Liverpool-aanvaller, lijkt zich in Engeland te gaan melden met een recordbod. 

Dat meldt The Telegraph. Het huidige record staat nog altijd op naam van Neymar. Hij maakte in de zomer van 2017 voor 222 miljoen euro de overstap van Paris Saint-Germain naar FC Barcelona. Salah had onlangs al toe kunnen treden tot de top-drie meest dure spelers aller tijden, ware het niet dat Liverpool tot op heden alle biedingen op de aanvaller naar de prullenbak heeft verwezen.

Begin deze week werd al duidelijk dat de kapitaalkrachtige Saudische club het er niet bij zou laten zitten. Inmiddels weet The Telegraph dat het nieuwe en potentiële recordbod liefst 233 miljoen euro bedraagt. Al Ittihad heeft nog een kleine dag om door te zetten. De markt in Saudi-Arabië sluit immers op donderdag. 

De inmiddels 31-jarige Salah speelt sinds 2017 voor Liverpool. Vorig jaar verlengde hij nog zijn contract op Anfield, tot medio 2025. Mocht het daadwerkelijk van een transfer komen, dan wordt hij bij Al Ittihad herenigd met Fabinho, die eerder deze zomer al de weg van Liverpool naar Saudi-Arabië bewandelde.