Ronaldo belaagd

Opmerkelijk: Ronaldo bij voorsprong Portugal belaagd door agressieve fan in Bosnië

16 oktober om 22:26
Laatste update: 16 oktober om 22:28

Cristiano Ronaldo is tijdens het EK-kwalificatieduel tussen Bosnië en Herzegovina en Portugal belaagd door een supporter. De veldbetreder oogde agressief en leek de controntatie te zoeken met de steraanvaller. Vervolgens werd hij hardhandig van het veld getrokken. 

Het incident voltrok zich na 38 minuten spelen. Plotseling dook er een man op in de hoek van het veld, daar waar Ronaldo even daarvoor een inworp had genomen. Op de beelden is te zien hoe de man ietwat opgefokt beweegt in de richting van de Portugees. Snel daarna kunnen stewards de man wegtrekken. Het is tot dusver niet duidelijk wat de intenties waren van de man. 

Op het moment van het opmerkelijke incident stonden de bezoekers uit Portugal al met 0-4 voor. De maker van de eerste twee goals: Ronaldo, die daarmee zijn interlandtotaal opvijzelde naar 127 doelpunten in 203 officiële wedstrijden. De andere twee treffers kwamen van Bruno Fernandes en João Cancelo. Portugal was voorafgaand aan het duel met Bosnië overigens al zeker van plaatsing voor het EK van 2024 in Duitsland.