Hoopvol bericht voor Ten Hag bij United, rentree Malacia eind dit jaar verwacht

Hoopvol bericht voor Ten Hag bij United, rentree Malacia eind dit jaar verwacht

18-10-2023 14:17 Laatste update: 14:33
32

Manchester United gaat ervan uit dat Tyrell Malacia nog dit kalenderjaar in actie kan komen voor de ploeg van manager Erik ten Hag. Dat meldt het lokale dagblad Manchester Evening News

De 24-jarige linksback is volgens de krant geopeerd aan zijn kwestuur, nadat een behandeling met injecties niet bleek te werken. Na een periode in Nederland is Malacia nu terug in Manchester om te werken aan zijn herstel.

Ten Hag kon al vanaf de voorbereiding op het huidige seizoen geen beroep op Malacia, maar volgens de Engelse krant kan de Nederlander dit kalenderjaar nog minuten gaan maken voor Manchester United. Bronnen rond de club vertellen zouden hinten op een terugkeer rond het eind van het jaar. 

De laatste wedstrijd van Malacia voor Manchester United was op 28 mei, toen Manchester United het op de laatste speeldag van de Premier League opnam tegen Fulham. In juni was de oud-Feyenoorder nog invaller bij het Nederlands elftal in het verloren duel met Kroatië in de halve finale van de Final Four van de Nations League.