Koeman sprak over selectie met Oranje-afvaller: 'Het kriebelt wel erg bij mij'

Koeman sprak over selectie met Oranje-afvaller: 'Het kriebelt wel erg bij mij'

21-10-2023 13:55
38

Jerdy Schouten heeft afgelopen interlandperiode contact gehad met Ronald Koeman over de selectie van Oranje. Tot verbazing van sommige voetbalkenners zat de middenvelder er niet bij, maar hij hoopt dat hier snel verandering in komt.

"Er is zeker wel contact geweest ja", vertelt Schouten over het belletje van Koeman in gesprek met ESPN. "Je wilt er natuurlijk graag bij zijn. Dus dat je even teleurgesteld bent is ook wel begrijpelijk. Wat er gezegd is dat houd ik liever tussen ons. Dat is prive. Maar het kriebelt heel erg . Ik heb er natuurlijk al een kunnen ruiken anderhalf jaar geleden ongeveer, maar ik wel er echt graag weer bij zijn."

De 26-jarige Schouten zat al eerder bij Oranje en maakte op 8 juni 2022 zijn debuut. De wedstrijd tegen Wales in de Nations League is tot nu toe ook zijn enige interland. Afgelopen zomer keerde Schouten na een tijd bij Bologna terug in Nederland met een transfer naar PSV. De Eindhovenaren maakten twaalf miljoen euro over voor de diensten van de middenvelder. In Nederland kwam hij eerder uit voor Telstar, Excelsior en ADO Den Haag.

Om de video te zien, moet je eerst op de tekst in de Tweet (X) klikken.