Van Hanegem kritisch op beslissing Feyenoord richting fans

Van Hanegem kritisch op beslissing Feyenoord: 'Die gasten geven veel geld uit'

23 oktober 2023 om 08:24

Willem van Hanegem vindt het vreemd dat een sfeeractie voor het Champions League-duel van Feyenoord met SS Lazio niet wordt toegestaan. De clubleiding van de Rotterdammers had volgens De Kromme ook flexibeler kunnen zijn.

De UEFA gaf vorige week geen groen licht voor een spandoek van supportersvereniging FSV De Feijenoorder over Lazio-trainer Maurizio Sarri, die vorig seizoen De Kuip een 'psychiatrische instelling' noemde. Het sfeerteam had een ludieke reactie bedacht, maar het spandoek blijft woensdagavond achterwege als Lazio op bezoek komt bij Feyenoord.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Van Hanegem denkt er het zijne van. 'Een spandoek met een knipoog naar Maurizio Sarri, waar al uren en uren aan is gewerkt en veel geld aan is uitgegeven door die gasten, mag van de UEFA woensdag tegen Lazio niet worden opgehangen', meldt hij in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

Ook Feyenoord lag dwars, weet De Kromme. 'Die gasten vroegen of het dan zaterdag tegen Vitesse mocht, maar dat wilde Feyenoord niet. Het leidde teveel af van het voetbal. Feyenoord kent straks vast ook weer seizoenen waarin het minder zal lopen dan gehoopt, zo gaat dat in voetbal. Dan helpt het als je soms je nek uitsteekt voor mensen. Dat krijg je later terug.'

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!