'Bundesliga-topscorer en voormalig Ajax-target spotgoedkoop vanwege clausule'

'Bundesliga-topscorer en voormalig Ajax-target spotgoedkoop vanwege clausule'

24 oktober 2023 om 12:38

Serhou Guirassy zet dit seizoen de Bundesliga in vuur en vlam en is voor een bijzonder laag bedrag op te halen bij VfB Stuttgart. Het voormalig Ajax-target heeft een ontsnappingsclausule in zijn contract en dat zal topclubs interesseren. 

Sven Mislintat wilde deze zomer nog Guirassy ophalen, maar de spits verruilde uiteindelijk Stade Rennes voor Stuttgart. De Duitse club betaalde daar negen miljoen euro voor en dat geld lijkt nu al terugverdiend: met veertien doelpunten in de eerste acht wedstrijden is Guirassy een absolute sensatie in Duitsland.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Preußen Münster

  • logo

    VfB Stuttgart

Topclubs kunnen in januari aankloppen bij Stuttgart en proberen Guirassy op te halen. Volgens transferexpert Fabrizio Romano kent de speler een ontsnappingsclausule van slechts 17.5 miljoen euro. Guirassy ligt tot 2026 onder contract bij Stuttgart, dat knap tweede staat in Duitsland. 

De 27-jarige Guirassy speelde de afgelopen jaren uitsluitend in Frankrijk en Duitsland. De spits kwam in het verleden al uit voor onder meer LOSC Lille, FC Köln, Amiens SC en Stade Rennes.  

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabrizio Romano (@fabriziorom)