Van der Vaart wijst uitblinker aan bij Feyenoord: 'Fantastisch, klasse apart'

Van der Vaart wijst uitblinker aan bij Feyenoord: 'Fantastisch, klasse apart'

25 oktober 2023 om 20:59

Rafael van der Vaart is overtuigd van de kwaliteiten van Ramiz Zerrouki, na de overwinning van Feyenoord op SS Lazio. De analist vindt dat trainer Arne Slot 'het niet kan maken' om de Algerijns international nu weer terug naar de bank te laten verhuizen.

In het gros van de wedstrijden is Zerrouki geen basisspeler bij Feyenoord, maar tegen Lazio mocht hij wel starten. De bij FC Twente opgepikte zomeraanwinst maakte indruk tijdens het Champions League-duel, waarin hij ook nog scoorde. "Fantastisch", zo omschrijft Van der Vaart het optreden van Zerrouki bij Ziggo Sport. "Hij was goed, heel goed."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Vervolgens krijgt Van der Vaart beelden van de derde Feyenoord-treffer te zien, waar Zerrouki ook een aandeel in had. "Hij gaat er daar twee voorbij, dat is goud waard. Daarna geeft hij deze bal, dat is wel een klasse apart. Je kunt hem nu niet wisselen en dat gaat Slot ook niet doen, denk ik. Als Zerrouki zo'n wedstrijd speelt, vind ik dat je het niet kunt maken om hem zondag (als Feyenoord op bezoek gaat bij FC Twente, red.) op de bank te zetten."

In de rust was Van der Vaart enorm enthousiast over het spel van Feyenoord. De oud-middenvelder zag dat de Rotterdammers in de tweede helft wel wat wegzakten, maar is nog steeds onder de indruk. "Ik moet eerlijk zeggen: veel, veel, veel respect", stelt Van der Vaart.

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!