Boëtius traint mee bij Sparta

Sparta verrast en laat transfervrije oud-Feyenoorder voorlopig meetrainen

26 oktober 2023 om 09:22
Laatste update: 26 oktober 2023 om 09:29

Sparta Rotterdam laat Jean-Paul Boëtius voorlopig met de groep meetrainen. Dat maakt de club donderdag bekend via de officiële kanalen. Of de transfervrije aanvaller ook kans maakt op een contract is niet bekendgemaakt door Sparta.

'Vanaf donderdag traint Boëtius mee met de selectie van Sparta Rotterdam. De 29-jarige aanvallende middenvelder kan bij de Kasteelclub werken aan zijn conditie en weer volledig (wedstrijd)fit worden', luidt de korte verklaring van Sparta over het meetrainen van de oud-speler van Feyenoord. Boëtius is transfervrij sinds zijn vertrek bij het Duitse Hertha BSC op 1 juli deze zomer. Boëtius werd vorig jaar september succesvol geopereerd aan een tumor.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Hertha BSC

  • logo

    Paderborn

Boëtius begon zijn loopbaan in de jeugd van Feyenoord. Na zijn vertrek uit Rotterdam kwam hij terecht bij FC Basel, KRC Genk, FSV Mainz en een korte tussenpoos bij Feyenoord. Hertha BSC was zijn laatste bestemming, maar club en speler wilden deze zomer niet met elkaar door. Een flirt met het Italiaanse Hellas Verona liep ook op niets uit, maar nu kan hij dus wellicht voor zijn plek gaan bij Sparta. Boëtius speelde in 2014 mee tijdens één oefeninterland. Frankrijk was de tegenstander.