PSV Miles Robinsons

'PSV zet zoektocht naar verdediger voort: naam van Robinson blijft klinken'

27 oktober 2023 om 10:35
Laatste update: 27 oktober 2023 om 12:20

De naam van Miles Robinson 'blijft klinken' in Eindhoven, aldus het Eindhovens Dagblad. De Amerikaanse verdediger geldt als een serieuze optie voor de komende transferperiode, mede ook omdat zomeraanwinst Armel Bella-Kotchap tot dusver worstelt met blessures. 

'Duidelijk is dat de beoogde versterking van PSV de afgelopen periode nog weinig heeft kunnen toevoegen', aldus het ED. De huurling van Southampton heeft last gehad van een tandprobleem en kampt nu met een schouderblessure. Om die reden is het dan ook logisch dat de Eindhovenaren de markt blijven verkennen. 

Tijdens die zoektocht naar een extra centrumverdediger blijft de naam van Robinson, in wie PSV afgelopen zomer ook al interesse toonde, rondzingen. De 26-jarige stopper kan transfervrij overkomen van Atlanta United, aangezien hij daar op 31 december uit zijn contract loopt. Voetbal International maakte eerder al bekend dat er een kans bestaat dat PSV de interesse in hem nieuw leven inblaast. 

Mocht Robinson daadwerkelijk de overstap maken naar PSV, dan treft hij in Sergiño Dest, Ricardo Pepi en Malik Tillman drie landgenoten.