Reijnders on fire in Milaan: middenvelder moet het doen tegen landskampioen

Reijnders on fire in Milaan: middenvelder moet het doen tegen landskampioen

29 oktober om 16:30

ADVERTORIAL - Tijjani Reijnders doet het in zijn eerste maanden goed bij AC Milan en de Nederlander kan zondag het verschil maken op bezoek bij SSC Napoli. Na nederlagen tegen Paris Saint-Germain en Juventus is het nu of nooit voor de Rossoneri. Bookmaker JACKS.NL heeft een torenhoge odd voor een doelpunt van de middenvelder!

Grote indruk bij Oranje

Bij menig voetbalfan zal er zijn getwijfeld toen Reijnders de overstap van AZ naar AC Milan maakte, maar die twijfels zijn inmiddels als sneeuw voor de zon verdwenen. De middenvelder is technisch, snel, balvast en maakt een sterke indruk in de Italiaanse hoofdstad. Ook bij het Nederlands elftal, waar Reijnders inmiddels vier keer mocht spelen, laat de speler goede dingen zien.

Nog geen speler bij JACKS.NL? Registreer je nu en pak €60 aan Free Bets én een 20% Profit Boost!

Reijnders gaf in zijn eerste negen wedstrijden voor Milan al twee assists en het is tijd dat de eerste treffer wordt gemaakt. Op bezoek bij SSC Napoli krijgt de middenvelder de uitgelezen kans belangrijk te zijn voor zijn ploeg. Twee schoten op doel van Reijnders levert je 2.60 keer je inleg op. Maakt Reijnders zijn eerste goal in de Serie A? Dan pak je maar liefst 10.50 keer je inleg!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust