Engelse tabloids: 'United-selectie twijfelt aan tactiek en wissels Ten Hag'

Engelse tabloids: Spelers United twijfelen aan tactiek en wisselbeleid Ten Hag

31 oktober om 08:48
Laatste update: 31 oktober om 08:51

In de Engelse tabloids steken geruchten de kop op dat spelers van Manchester United niet achter bepaalde tactische keuzes van manager Erik ten Hag zouden staan. Na de verloren wedstrijd tegen rivaal Manchester City onstond er gemor in de kleedkamer van The Red Devils

Met name de keuze om centrale verdediger Victor Lindelof op de linksbackpositie te laten starten, in plaats van Sergio Reguilon, zou volgen The Sun slecht gevallen zijn bij de spelers van United. Ook het feit dat Bruno Fernandes op de flank geposteerd werd, in plaats van op zijn vertrouwde positie op de as van het middenveld, kon rekenen op onbegrip. 

Ook de doorgevoerde wissels zorgden volgens het tabloid voor onvrede in de selectie van United. De keuze van Ten Hag om Reguilon bij een 0-2 achterstand alsnog in te brengen als linksback wordt genoemd als voorbeeld. Daarnaast bracht Ten Hag aanvaller Antony pas vier minuten voor het eind van de wedstrijd in het veld, toen de wedstrijd allang gespeeld was. 

SkySports-verslaggever Jamie Carragher was ook kritisch op Ten Hag. ,,Ze spelen underdog-voetbal sinds hij (Ten Hag, red.) gekomen is. Ze spelen op de counter en gebruiken veel de lange bal. Geen enkel ander topteam speelt zo. Wat doet hij op de training met zijn spelers? En wat vraagt hij hen te doen? Je kan er niks van terug zien."