'Bayern denkt aan interne noodoplossing na nieuwe De Ligt-blessure'

'Bayern denkt aan interne noodoplossing na nieuwe De Ligt-blessure'

2 november om 13:45

Jérôme Boateng keert mogelijk tóch terug in de hoofdmacht van Bayern München. De eventuele terugkeer van de 35-jarige centrumverdediger houdt verband met de nieuwe blessure van Matthijs de Ligt.

Boateng zit sinds afgelopen zomer, na zijn vertrek bij Olympique Lyon, zonder club. De Duitser kreeg de kans om bij Bayern, waar hij tussen 2011 en 2021 onder contract stond, fit te blijven. Even dacht de clubleiding van Der Rekordmeister erover na om Boateng een contract aan te bieden, maar daar werd uiteindelijk van afgezien.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Na de blessure van De Ligt, die in het bekerduel met 3. Bundesliga-club 1. FC Saarbrücken (2-1 nederlaag) uitviel, komt Bayern mogelijk terug van dat besluit. Boateng traint nog altijd mee met de beloftenploeg van Bayern en volgens BILD bestaat de kans dat de verdediger terugkeert in de hoofdmacht. De Ligt is tussen vier en zes weken uit de roulatie.

Bayern-trainer Thomas Tuchel ziet Boateng naar verluidt graag terugkeren. Intern zou er al zijn gesproken over een 'Boateng-oplossing voor de korte termijn'. 

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!