Perez nog niet overtuigd van nieuwkomer Ajax: 'Ben je dan los...?'

Perez nog niet overtuigd van Ajax-aankoop: 'Ben je dan los...?'

3 november om 00:12
Laatste update: 3 november om 00:40

Chuba Akpom scoorde zijn eerste treffer voor Ajax in de 2-0 zege op FC Volendam. Kenneth Perez is echter nog niet overtuigd van de spits, zo spreekt hij uit bij ESPN. Om te zeggen dat het tij voor Akpom is gekeerd na zijn goal, vindt de analist te voorbarig.

Steven Berghuis gaf bij ESPN aan blij te zijn voor Akpom, en stelt dat de voorwaarden om zijn kwaliteiten te tonen de laatste tijd niet goed waren voor de nieuwkomer, iets wat hij naar eigen zeggen zelf meemaakte bij Watford. Presentator Jan Joost van Gangelen haalt de uitspraken van Berghuis aan in gesprek met Perez, met de stelling dat Akpom nu los zou kunnen komen.

"Oké, hij scoort dan hier. Ben je dan los?", vraagt de analist zich af. Van Gangelen noemt Perez vervolgens cynisch, iets waar de Deen zich niet in kan vinden. "Cynisch? Het is een constatering. Jij denkt dus dat als iemand even een goal maakt, dat hij er meteen doorheen is? Hij krijgt daarna een kans, gaat om de keeper heen, heeft een leeg doel voor zich maar schiet de bal tegen de paal. Dan weet je toch niet zeker dat dit kwaliteit is voor de komende wedstrijden", besluit Perez.