Slot vertelt over Pusic en geblesseerde spelers

Slot deelt update uit Feyenoord-ziekenboeg: 'Tegenvaller dat hij er niet bij is'

3 november 2023 om 14:48
Laatste update: 3 november 2023 om 14:53

Arne Slot heeft nog geen assistent gevonden om Marino Pusic te vervangen bij Feyenoord. John de Wolf verlengde vandaag wel zijn contract als assistent, maar een derde assistent is er nog niet gevonden ter vervanging van Pusic. 

"Jongstleden is er natuurlijk een wijziging geweest en daarom is het absoluut mooi dat De Wolf nu langer blijft", vertelt Slot over de verlenging van zijn assistent op zijn laatste persconferentie. "Hij ademt Feyenoord. Als hoofdtrainer komt er natuurlijk een hoop op je af, dus ik heb zeker nog contact met Pusic. Het gaat goed met hem en hij speelt vanavond een belangrijke wedstrijd."

Slot en Feyenoord zijn nog niet direct druk bezig met een sollicitatieprocedure, voor de vervanging van Pusic. "Uiteraard houden we onze ogen en oren open, maar zorgvuldigheid boven alles. Ik heb nu ook twee goede assistenten, dus we hebben op dit moment nog geen nieuwe persoon op het oog."

Ook deelde Slot nog een update uit de ziekenboeg. "Luka Ivanusec is wedstrijdfit, die kan in ieder geval weer spelen. Voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk zijn Yankuba Minteh en Gernot Trauner er nog niet bij. We hoopten dat Trauner er vandaag al bij zou zijn, maar dat is helaas een tegenvaller. Het is altijd maar even afwachten natuurlijk met zoiets, maar als hij fit is speelt hij bijna altijd bij mij."