'Feyenoord kan Nino uit het hoofd zetten: Nottingham Forest pakt door'

'Feyenoord kan verdediger uit het hoofd zetten: Nottingham Forest pakt door'

3 november 2023 om 15:08

Feyenoord lijkt naast Nino Mota te grijpen. De verdediger van Fluminense was afgelopen zomer al nadrukkelijk in beeld bij de Rotterdammers en onlangs bracht 1908.nl het nieuws dat Feyenoord nog altijd interesse heeft. Inmiddels lijkt het er echter op dat de Braziliaan naar de Premier League zal vertrekken.

Nino zou persoonlijk akkoord zijn met Nottingham Forest, zo stelt journalist Bruno Andrade. Ook de clubs lijken elkaar te gaan vinden in een transfersom. De Braziliaan is relatief goedkoop op te halen, door de clausule waarover hij beschikt. Nino heeft namelijk in zijn contract laten opnemen dat hij voor een slordige vijf miljoen kan vertrekken deze winter.

Afgelopen zomer, toen Lutsharel Geertruida Feyenoord leek te verruilen voor RB Leipzig, leek Feyenoord door te pakken voor Nino. Geertruida bleef echter, waardoor de Braziliaan niet nodig was. Gernot Trauner kampt momenteel steeds vaker met blessures, waardoor Feyenoord toch de markt op wil voor een extra centrale verdediger. Door de komst van Nino lijkt nu echter een streep te kunnen.