Begeleiding Ajax niet goed?: 'Ze zeuren, je kan toch zelf wel voor eten zorgen?

Begeleiding Ajax niet goed? 'Ze zeuren, je kan toch zelf wel voor eten zorgen?

3 november om 22:32
Laatste update: 3 november om 22:35

Mike Verweij is niet te spreken over de spelersbegeleiding bij Ajax. In Kick-off van de Telegraaf vertelt de journalist dat de twaalf nieuwe namen van Ajax bij aankomst in een hotel vlakbij de Johan Cruijff ArenA werden gestopt. 

"Verder worden ze compleet aan hun lot overgelaten", beweert Verweij. "De twaalf aankopen worden in het Jaz in the City Hotel gestopt. Het is een prima hotel, maar de spelers moeten de ArenA Boulevard op om wat eten te halen. Het is een repeterend verhaal. Als je als club elke keer te horen krijgt dat de begeleiding te wensen over laat, dan moet je daar wat aan doen. Je geeft in dit geval meer dan 110 miljoen uit aan transfers, geef dan ook iets meer uit aan de begeleiding van spelers."

Zijn collega Valentijn Driessen vindt de opmerkingen van Verweij overdreven. "Wat zeuren die spelers nou? Waar gaat dit allemaal over? Je kan toch zelf wel voor eten zorgen? Dit zijn volwassen spelers. Dit zijn geen zestien- of zeventienjarige spelers. Ze kunnen ook bij de club eten, ze kunnen krijgen wat ze willen. Als ze één keer aan de bel trekken, dan is er niemand bij Ajax die je niet wil helpen."